Referenties

Webvink 2014 – heden – Co-founder. Full-service usability tests: het creeren van het platform wat het mogelijk maakt om klanten zelf een gebruikerstest te laten aanmaken, betalen, uitzetten bij de testers en als klant de resultaten te kunnen bekijken. Webvink maakt goedkope en toegankelijke usability testing mogelijk in Nederland.

Woovar 2010 – heden – is opgericht in 2010 door Jelmer van der Ploeg en helpt bij het verwezenlijken van web concepten in de ruimste zin van het woord
Match4jobs 2008 – 2010 – Lead Search & AI Architect: het onderzoeken van de technische uitdagingen en opzetten van een platform en architectuur waarbij kandidaten (250K+) en vacatures (30K+) aan elkaar gematched kunnen worden, waarbij tevens recruiters direct in de kandidaten kunnen zoeken. Code ontwikkelen, servers opzetten en beheren die nodig waren voor information extraction, matching, mailing, code repository, storage, crawling, production webserver en een Wiki om kennis te delen met het team.

Kelkoo 2006 – 2008 – de winkelzoekmachine (toen onderdeel van Yahoo!). Een half jaar in Londen gewerkt en gewoond. Samen met een Europees team (2 London-based en 4 in Grenoble) een project succesvol heeft afgerond om het mogelijk te maken voor alle 11 landen waar Kelkoo actief is de producten van webshops in Europa automatisch te categoriseren.

2006 – afgestudeerd Kunstmatige Intelligentie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, of heeft u een andere vraag, neem dan contact op.